O nama

Montažne kuće Ivanjica

31+ godina iskustva

MONTAŽNE KUĆE IVANJICA ZUČKOVIĆ

Firma MZ Zučković je novootvorena firma sa 31-jednogodišnjim iskustvom u proizvodnji i prodaji montažnih kuća u Ivanjici i na teritoriji Srbije.

Veliki broj saradnika, klijenata i partnera su dokaz da smo jaka i odgovorna firma koja je spremna da Vam izađe u susret i ponudi najbolje usluge proizvodnje i prodaje montažnih kuća.

Možete nas kontaktirati na navedene kontakte a mi ćemo Vam predstaviti naše radove i stil montažnih kuća. Radimo klasičan i moderan stil montažnih kuća po Vašoj želji.

Montažne kuće “ključ u ruke” nude savršeno rešenje za one koji žele brz i jednostavan način do novog doma. Naša firma se specijalizovala za pružanje kompletnog paketa usluga, od dizajna do finalne montaže, što vam omogućava da se uselite u svoj novi dom bez ikakvih briga i dodatnog angažovanja. Svaka kuća je izgrađena prema vašim specifikacijama, koristeći visokokvalitetne materijale i moderne tehnike gradnje. Sa montažnim kućama “ključ u ruke”, uživaćete u bržem vremenu izgradnje, smanjenim troškovima i maksimalnoj udobnosti, dok naš tim stručnjaka brine o svim detaljima.

31+ godina iskustva

Brza izgradnja

Ključ u ruke

Montažne kuće Ivanjica

Gradimo u skladu sa tradicijom koristeći višegodišnje iskustvo naših predaka.

Montažne kuće postaju sve popularnije, veliko interesovanje za montažne kuće je među mlađom populacijom, ali i povratnicima ili investitorima iz inostranstva, jer se sa ovakvom gradnjom često susreću u svojim zemljama.

Pratimo svetske trendove i među prvima ih primenjujemo kod nas.

Otpornost na požar i zemljotres

Termo i zvučna izolacija

Klasičan i moderan stil

UKOLIKO ŽELITE JEDINSTVEN STIL A KVALITET NA PRVOM MESTU
ONDA SMO MI PRAVI IZBOR ZA VAS